Mahmut 3.Sınıf Büyücü
Mesaj Sayısı : 275 Sihir Puanı : 353 Kayıt tarihi : 27/09/10 Nereden : İskenderun
| Konu: PES 2011 Ptsi Ekim 04, 2010 4:02 pm | |
|
PES 2011'e görkemli lansman |
|
|
Pro Evolution Soccer (PES) serisinin yeni oyunu olan PES 2011'in Türkiye lansmanı önceki gece İstanbul'da görkemli bir organizasyonla gerçekleştirildi. |
| | Baltalimanı Portaxe'de yapılan tanıtım gecesine, spor ve teknoloji basının önemli isimlerinin yanı sıra futbolcu Can Arat katıldı. Lansmana saatler öncesinden gelmeye başlayan davetliler, gecenin geç saatlerine kadar PES 2011 oynayarak oyunun yeni özelliklerini keşfetmeye çalıştılar. Menüleri Türkçe olan PES 2011, ekim ayının ilk haftasında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 formatlarında, Ekim'in sonundaysa PS2, PSP ve Wii formatlarında oyunseverlerle buluşacak. Programın başlamasından saatler önce Portaxe'e gelen oyunseverler, kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuva için antrenman yağma fıtsatı buldu. 128 kişinin kura çekimi ile takımları ve rakipleri ile eşleştiği turnuva, kıran kırana maçlara sahne oldu. 5'er dakika üzerinden oynanan oyunlarla adım adım finale yükselen oyunculardan Devrim Karadana (PESTürkiye.org) birinci, Özkan Öztürk (Best FM) ikinci, Kemal Aysel (Men's Health) üçüncü oldu. Devrim Karadana Xbox 360 Elite ve PES 2011 oyunu kazanırken, Özkan Öztürk Xbox 360 Arcade ve oyun, Kemal Aysel ise futbol topu ve oyun kazandı. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye'de oynanan 'Milan - Liverpool' Şampiyonlar Ligi Finalinde olduğu gibi PES 2011 turnuvası 'Milan - Liverpool' finaline sahne oldu. Daha önce olduğu gibi Liverpool Milan'ı finalde eleyerek, turnuvanın birincisi olmaya hak kazandı. Üçüncülük maçı ise 'Arsenal - Monaco' eşleşmesine sahne oldu. Arsenal maçı kazanarak üçüncü oldu. OYUNDAN İLK İZLENİMLER Oyunun menülerinin Türkçe olması kontrollerinizi ve oyun stratejinizi kurmakta inanılmaz yardımcı oluyor. Oyunun diğer versiyonlarının aksine 'manuel pas' özelliği getirilmiş. Bu güne kadar alışılmışın dışında pas vereceğiniz oyuncuyu seçerek vuruşunuzu yapmanız gerekiyor. Aksi taktirde gollük pası taca atmanız içten bile değil. Lansman gecesinde en çok yakınılan konu da buydu. Oyuncular, 'zorlanıyoruz ama bir aya kalmaz alışırız' dediler. PES 2011, gerçek bir maç atmosferi sunuyor. Stad ambiyansları, sesler, kamera açıları ve ara görüntüler çok daha iyi.
|
| |
|
FawkS 2.Sınıf Büyücü
Mesaj Sayısı : 180 Sihir Puanı : 218 Kayıt tarihi : 28/09/10 Nereden : İskenderun
| |
Mahmut 3.Sınıf Büyücü
Mesaj Sayısı : 275 Sihir Puanı : 353 Kayıt tarihi : 27/09/10 Nereden : İskenderun
| Konu: Geri: PES 2011 Salı Ekim 05, 2010 3:45 pm | |
| Medya bölümü! hp forumu diye int ile ilgili birşeyler paylasamazmıyım? sonucta paylasım forumu! | |
|
PatiAyak Genel Yetkili
Mesaj Sayısı : 89 Sihir Puanı : 187 Kayıt tarihi : 23/09/10 Nereden : İstanbul
| |
Mahmut 3.Sınıf Büyücü
| Konu: Geri: PES 2011 Salı Ekim 05, 2010 3:49 pm | |
| Patiayak son noktayı koydu sanırım dimi kanka ! | |
|
FawkS 2.Sınıf Büyücü
Mesaj Sayısı : 180 Sihir Puanı : 218 Kayıt tarihi : 28/09/10 Nereden : İskenderun
| Konu: Geri: PES 2011 Salı Ekim 05, 2010 5:35 pm | |
| | |
|
Mahmut 3.Sınıf Büyücü
| Konu: Geri: PES 2011 Salı Ekim 05, 2010 5:49 pm | |
| yha kapul et ben kazandım iste xD | |
|