| Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Felix F.
Mesaj Sayısı : 137 Sihir Puanı : 5370 Kayıt tarihi : 12/08/10 Nereden : İstanbul
| Konu: Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu Cuma Ekim 01, 2010 12:45 pm | |
| Londra’da halen gösterimde olan Beckett's Krapp's Last Tape adlı tek kişilik oyunun yıldızı Michael Gambon, özel hayatına, oyunculuğuna, sahne ve ekran işlerine dair kapılarını açtı. The Arts Desk’in yaptığı uzun röportajda Gambon, Harry Potter filmlerindeki Hogwarts müdürü Albus Dumbledore rolü hakkında bilgi de verdi. Melez Prens filminin sonunda Dumbledore’un ölmesine verdiği tepki ve Azkaban Tutsağı film yönetmeni Alfonso Cuaron ile çalışmaları hakkında konuştu. Harry Potter bir hayat mahkumiyeti midir?Hayır, Harry Potter’ı seviyorum. Ben altıncısında öldüm. Ölümünüzü nasıl buldunuz?Erm, sanırım ben bunu gazetede okudum. Okudum, ölmüştüm. Fena halde şok ediciydi. Jesus Christ olduğumu düşünüyordum. Kitapları okudunuz mu?Sadece senaryoları okurum. Biliyorum insanlar bütün kitapları okuyor ama sonra benden kaçırdıkları yer için açıklama yapmamı istiyorlar. Pek çok aktör yer aldığı seri kısa olduğu için üzülüyor. Richard Harris'in rolünü ne derecede miras aldığınızı düşünüyorsunuz?Kimse benimle bu konu hakkında konuşmadı. Bir kelime bile. İlk filmimin yönetmeni Alfonso Cuaron iken ben orada yürüyordum, gerçek İrlandalıyım ve aksanım böyledir, ailemle İrlandaca konuşacaktım. Trinity College Dublin'e önemsiz bir dokunuş yapmıştım. Bu hafif neşeli bir şarkıdır, söylerken Alfonso sordu, "Bu aksan nerenin?", "İrlanda" dedim ve tamam dedi. Ve kimse bundan söz etmedi. Kampta çok lokma vardı. (Kamp ateşinde pişen bir tür yiyecek) Bence lokmalar hafif ve ince. Gambon'ın tiyatro oyununun basın gösteriminden bir fotoğraf, solda Maggie Smith (Mcgonagall) ile [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Kaynak: HortkulukAvcisi | |
|
| |
FawkS 2.Sınıf Büyücü
Mesaj Sayısı : 180 Sihir Puanı : 218 Kayıt tarihi : 28/09/10 Nereden : İskenderun
| Konu: Geri: Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu Cuma Ekim 01, 2010 3:28 pm | |
| hmmm adam kitapları okumamış çok ironik hem en büyük adamlardan biri hem kitapları okumamış | |
|
| |
Mahmut 3.Sınıf Büyücü
Mesaj Sayısı : 275 Sihir Puanı : 353 Kayıt tarihi : 27/09/10 Nereden : İskenderun
| Konu: Geri: Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu Cuma Ekim 01, 2010 3:30 pm | |
| yok artık okumamıs mı | |
|
| |
FawkS 2.Sınıf Büyücü
Mesaj Sayısı : 180 Sihir Puanı : 218 Kayıt tarihi : 28/09/10 Nereden : İskenderun
| Konu: Geri: Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu Cuma Ekim 01, 2010 3:36 pm | |
| ölümünüzü nasıl buldunuzdada dalga geçmiş jesus christ yüce isa demeqqq | |
|
| |
Mahmut 3.Sınıf Büyücü
Mesaj Sayısı : 275 Sihir Puanı : 353 Kayıt tarihi : 27/09/10 Nereden : İskenderun
| Konu: Geri: Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu Cuma Ekim 01, 2010 3:39 pm | |
| Bence biraz psikopat bi adam | |
|
| |
FawkS 2.Sınıf Büyücü
| Konu: Geri: Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu Cuma Ekim 01, 2010 3:40 pm | |
| olabilirrrr ... | |
|
| |
Mahmut 3.Sınıf Büyücü
| Konu: Geri: Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu Cuma Ekim 01, 2010 3:43 pm | |
| Senden psikopat olmadığı kesin kanka sen bzm bas pskikomuzsun xD | |
|
| |
FawkS 2.Sınıf Büyücü
| |
| |
Mahmut 3.Sınıf Büyücü
| Konu: Geri: Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu C.tesi Ekim 02, 2010 7:39 am | |
| | |
|
| |
| Michael Gambon, Dumbledore’un Ölümünü Konuştu | |
|