Felix F.
Mesaj Sayısı : 137 Sihir Puanı : 5370 Kayıt tarihi : 12/08/10 Nereden : İstanbul
| Konu: Natalia Tena ile Kısa Söyleşi Perş. Ekim 07, 2010 3:43 am | |
| Natalia Tena (Tonks) geçtiğimiz hafta sonu İspanya'da yapılan Salón Internacional del Cómic de Málaga hayran toplantısına katıldı. Tabii Harry Potter serisinde canlandırdığı Nymphadora Tonks üzerine de kısa bir konuşma yaptı.Videoyu [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.], açılmıyorsa [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] izleyebilirsiniz efm. International Comic Salon Malaga'daki yıldızlardan biri de Harry Potter efsanesindeki son dört filminde Tonks'u canlandıran Natalia Tena oldu. Tabii Ölüm Yadigarları filmleri de dahil.
Ailesi göç etmesine rağmen İngiltere'de büyüyen Tena, bir cadıyı oynuyor. “Eğer kendimi değiştirebilme gücüm olsaydı, su samuruna dönüşürdüm, çünkü suyu çok seviyorum,” diyor.
Bu lafına şaşırmayın, çünkü sıvılar onun hayatının her dakikasında mevcut gibi görünüyor. Ve doğruyu söylemek gerekirse, plajdan doğruca gelmişti ve üzerindeki kıyafet hala ıslaktı. Buna rağmen buradaki insanlarla olmaktan mutluydu ve hayranlarıyla fotoğraf çektirmeye itirazı yoktu.
Harry Potter'daki Tonks rolü plajda zaman geçirirken gelmiş, fakat bu son seferde İrlanda kıyılarındaymış. “O sabah uyandığımda ajansım ne zaman arayacak diye bir duygu vardı üzerimde.”
Tena tekrar çağrılışını 'eğlenceli' olarak hatırlıyor ve ekliyor, 'yemek, sigara ve sohbet' tüm aktörlerle birlikte, bu 'her gün olabilir' diyor. Ayrıca övgüyle söz ediyor ki, "Makyaj ekibine bayıldım."
Katıldığı seriler için, "oldukça heyecan verici ve büyük bir şey", Tena en sonda da yer aldığı için çok mutlu olmuş.Ayrıca geçen hafta yapılan başka bir röportajından yapılan bir alıntı:Benim kurtadam kocam, David Thewlis, gözyaşlarımı durdurmamı sağladı.
Biz wrap partiye (HP veda partisi) katıldık!! Geçtiğimiz yazdı, dışarıdaydı ve parti başladığında gökyüzüde bizimle beraber başladı, yağmur yağıyordu fakat biz yine de sahnedeydik ve dans ediyorduk. Bir panayır vardı! Destansı. Ben düşüncesizlik ederek kirpiklerimi pembe yapmıştım ve çocuklar umutsuz kadınlar gibi onları temizlediler. Burgerler çok iyiydi. | |
|